18 augusti 2019
14:00

Åkersberga BK Svart

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Åkersberga BK Svart

Vi öppnar upp matchen bra och tar tag i spelet på deras planhalva men i 4:e minuten straffar de oss när vi blir lite passiva i försvarsspelet (ingen går upp och stör deras skytt). Skottet går över Lukas och in nära krysset. Vi kämpar på och skapar flera chanser där Moen och Abbe har de bästa. Åkersberga spelar också bra men känslan var att vi snart skulle kvittera. Då sätter de dit ett likadant mål i slutet på halvleken och vi ligger under med 0-2 i första pausen.
I andra får vi en rivstart. Adam slår en strålande passning i djupet på Alvin som iskallt tunnlar målvakten fram till 1-2. Sedan har vi en jättebra period där vi pressar ner dem och skapar flera farliga chanser som räddas på mållinjen och ett antal hörnor men bollen vill inte gå in. Då kommer nästa kalldusch mitt i halvleken. En kontring och de gör det riktigt bra och sätter dit 1-3. Efter det målet faller vi ihop mentalt och får inte igång det fina spelet igen.
I tredje lyfter vi oss igen. Farligast chansen var ett jättefint anfall där bollen går via Moen, Alex, Ture och Alvin (tror jag) innan den kommer fram till Abbe mitt framför mål men avslutet går utanför. I övrigt har vi mest ett antal skott utifrån som dock inte skapar några problem för deras målvakt. Mitt i halvleken lobbar de snyggt in 1-4 vilket blir slutresultet.

Summeringen blir att vi stundtals spelar riktgit bra men att passningsspelet emellanåt är för dåligt och att vi lägger för mycket fokus på domaren samt för många negativa kommentarer mellan oss själva. Det måste upphöra om vi som lag ska kunna hålla ihop och vinna matcher....